PARTNEŘI

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR, Program VIII., evid. Č. projektu SPORT VIII-0929/2017

       

SLEDUJTE NÁS

Letní soustředění 2022 – Brno-Líšeň

                                               
23.
Srpen
2022

Termín soustředění byl sice zachován, tzn, od 13. do 20.8.2022, ale místo jsme byli nuceni okolnostmi narychlo změnit. Soustředění se přesunulo do prostor tělocvičny ZŠ Holzova v Brně-Líšni, což je domovská tělocvična, kde trénuje pořadatel soustředění, klub Judo Kata Brno.

Celkově se soustředění zúčastnilo přes 40 účastníků, z toho 16 z našeho klubu. Klobouk dolů přede všemi, kteří se soustředění aktivně zúčastnili, protože trénovat v teplotách přes 30 stupňů Celsia není procházka rajskou zahradou. Přesto si myslím, že soustředění svůj účel splnilo. Děti ukázaly, že mají dobou fyzickou kondici a vyzkoušeli si nové tréninkové metody judo i sebeobrany. Navíc získaly nové kontakty a navázaly nová přátelství. Trénovalo se všech 7 dní. Výjimkou bylo úterý 16.8.2022, kdy byli všichni v Jungle parku v Pisárkách a potom na koupališti Riviéra.

Všichni trénovali s vypětím všech sil. Bohužel se nám ale nevyhnula zranění a nemoci. Nebyly to ale zranění vážná, tzn. doufám, že na začátku sezony už budou všichni fit.

Z našich účastníků se všech tréninků zúčastnila pouze Anička Levová, tzn. zaslouží absolutorium,

Pět našich bojovníků si na soustředění zvýšilo kvalifikaci:

Anička Levová – 5.kyu

David Žák, – 5.kyu

Martin Kolev – 5.kyu

Veronika Řeháková – 3.kyu

Albert Táborský – 3.kyu

Všem gratuluji.

Málem bych zapomněl moc poděkovat za perfektní výkon trenérům Martinovi Pekárkovi a Kubovi Matalovi a dále za velkou pomoc s dopravou rodičům, jmenovitě Martinovi Lvovi a Richardu Žákovi.

Od neděle 21.8.2022 jsme už začali připravovat soustředění v roce 2022.

Jirka